Termékek
Megoldások
Szolgáltatások
Referenciák
Rólunk
Kapcsolat
 
Termékek
  Szoftverek Eszközök
Szoftvereink nagy része a PKI technológiához kapcsolódó megoldásokat kínál.
Termékcsaládjaink az informatikai biztonsághoz kötődnek, különféle lehetőségeket biztosítanak az elektronikus kézi aláírásra, a digitális aláírásra...szem előtt tartva a megbízhatóságot.
Nagy tömegű digitális aláírás szerver oldalon

 

A jogszerűség és hitelesség lényeges elemei a mindennapi üzleti működés követelményeinek teljesítéséhez, csakúgy, mint a közigazgatás területén.

Digitális hitelesítés cégeknek

A vállalati szegmensben a helyzet valamivel jobb - a vállalatok többsége jelezte, hogy számítógépes rendszert használ, használják vagy tervezik a bevezetését az elektronikus aláírás hitelesítés szolgáltatásnak.
Digitális hitelesítést a vállalkozások azzal a céllal vezetik be, hogy a törvényi előírásoknak megfeleljenek és javítsák az üzleti költség- hatékonyságot. Az adatok biztonságát az e-aláíró rendszerek használatával oldják meg.

Adott infrastruktúra

Az infrastruktúra jelenléte a cégek körében az elektronikus aláírásra természetes. A hazai vállalatok esetében, közel 100 százalékos az internethasználat.
A vállalati szegmensben elterjedt az internetes banki szolgáltatások használata,valamint jellemző a dinamikus növekedés az interneten keresztül végzett értékesítés és beszerzés területén is.

Sérthetetlenség

Természetesen, ez a globális gazdasági igazgatási funkció számos technológiai elemhez kapcsolódik. Az információnak sérthetetlenül kell célba érni, az elektronikus információcsere következtében megkérdőjelezhetetlen a hitelesség kérdése:
biztosan kell tudni, hogy a "másik oldalon" az írta alá, és küldte el a dokumentumot, aki rendelkezik a megfelelő tanúsítvánnyal, a kapcsolatok azonosítására és a tanúsítvány ellenőrzésére a hitelesítés szolgáltatóknál van lehetőség.
Ez jelenti az üzleti és közigazgatási digitális aláírás biztosítását, amely már jogilag egyenértékű egy hagyományos aláírással.
Időbélyegzővel ellátott hivatalosan aláírt dokumentumhoz technikailag kapcsolódik és a külső szolgáltató egyértelműen bizonyította az időbeliségét.

A kommunikáció kapujában

Az első lépés, amely egy hiteles InfoProve dokumentum digitális aláírásán és időbélyegzésén alapuló XML dokumentum (Extensible Markup Language, bővíthető jelölőnyelv internetes szabvány) alapú információs szolgáltatás, és a legtöbb közvetlen adatkapcsolat üzlet-üzlet jellegű szerződő felek közt jellemző. Célja, hogy hitelesítse a kapcsolatot, megkönnyítve és gyorsítva az információáramlást.
Az InfoProve-ra jellemző másik jellegzetesség, a PDF használata (Portable Document Format, Portable Document Format) a dokumentumok digitális aláírással és időbélyegzővel ellátott kellékek. Ennek előnye, hogy szinte bárki el tudja olvasni, nem szükséges telepíteni speciális szoftvert, hiszen az ingyenes Acrobat Reader mindenki számára elérhető.
Az InfoProve szerver mindkét formátum előnyeit egyesíti, aláírja a dokumentumot a cég vagy a közigazgatásban résztvevő részére.
Az adatcserében található információ, mint az elektronikus hírközlési kapu, a kimenő üzenetek hitelesítés digitális aláírását és időbélyegzését biztosítja, és azonos módon ellenőrzi a beérkező információkat (XML, vagy PDF formátumban).

Túl a bűvszavakon

A technológia ma túl van a kísérletezés korszakán. Ma sok hasznos példa szemlélteti az elektronikusan aláírt dokumentumok használatát: a megrendelés visszaigazolása, szerződéskötés, elektronikus számlázás, megbízható számlák, alkalmazásához törvény írja elő a használatot.
A papírmentes technológia megérkezett! 
     
REFERENCIÁK TERMÉKEK MEGOLDÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK PÁLYÁZATOK CÉGÜNKRŐL
Aegon Magyarország Zrt.
Magyar Államkincstár Mezőgazdasági és Vidékfejlesztés
Converta
Alpha-Machine
Formula 400
mySigno
InfoProve
InfoArchive
SipCam
Wacom STU-430
Hiteles kézi aláírás
Elektronikus dokumentum hitelesítés
Biztonságos videó rögzítés
Elektronikus számlázás
Rendszer-üzemeltetés
Szerver-oldali alkalmazásfejlesztés
Mobil-alkalmazás fejlesztés
Rendszertervezés támogatás
Oktatás
SECURE IP CAMERA RENDSZER
InfoProtect SE
Rólunk
InfoScope Kft.  4034 Debrecen Vágóhíd utca 2.   Alapítva: 2002   E-mail: info@infoscope.hu