Termékek
Megoldások
Szolgáltatások
Referenciák
Rólunk
Kapcsolat
 
Megoldások

Hiteles kézi aláírás

Hiteles kézi aláírást tekintve legfontosabb feladat összekapcsolni az aláírt elektronikus dokumentumot a kézi aláírással és annak biometrikus jellemzőivel.

Az általunk kínált megoldás auditált, tanúsított. Eszerint megfelel a 2001. évi XXXV. törvényben szereplő fokozott biztonságú elektronikus aláírás létrehozására és ellenőrzésére alkalmazható szabványos és biztonságos alkalmazások fejlesztéséhez. A rendszer alkalmazásakor nincs szükség arra, hogy az aláíró rendelkezzen PKI alapú digitális aláírás tanúsítvánnyal, elegendő a már megszokott kézi aláírását használnia

Az alkalmazáskörnyezetben rögzített kézi aláírás a jog szerint bírósági eljárás esetén ugyanolyan súllyal bír, mint a papír alapú kézi aláírás. Az írásszakértők a rögzített biometrikus információk birtokában egyértelműen meg tudják állapítani az aláíró és az aláírás összetartozását, tehát az aláírás letagadhatatlan. A megfelelő jogi állásfoglalást a bevezetési projektek keretében ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

Az aláírás közben rögzített biometrikus információk a zárt rendszerben több független kulcs segítségével titkosításra kerülnek, így azok technikailag hamisíthatatlanok, valamint csak egy bírósági eljárás keretében hozzáférhetők.

Vállalati környezetben gyakran csupán a hagyományos aláírás miatt kell kinyomtatni a dokumentumokat, ezt megelőzően a dokumentum elektronikus módon készül el, majd az aláírást követően pedig digitalizálásra kerül, és elektronikusan kerül feldolgozásra. A hagyományos aláírás miatt keletkezhetnek az alábbi költségek:

  • nyomtatási
  • szállítás
  • postázás
  • digitalizálás
  • és dokumentum-tárolás

     
REFERENCIÁK TERMÉKEK MEGOLDÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK PÁLYÁZATOK CÉGÜNKRŐL
Aegon Magyarország Zrt.
Magyar Államkincstár Mezőgazdasági és Vidékfejlesztés
Converta
Alpha-Machine
Formula 400
mySigno
InfoProve
InfoArchive
SipCam
Wacom STU-430
Hiteles kézi aláírás
Elektronikus dokumentum hitelesítés
Biztonságos videó rögzítés
Elektronikus számlázás
Rendszer-üzemeltetés
Szerver-oldali alkalmazásfejlesztés
Mobil-alkalmazás fejlesztés
Rendszertervezés támogatás
Oktatás
SECURE IP CAMERA RENDSZER
InfoProtect SE
Rólunk
InfoScope Kft.  4034 Debrecen Vágóhíd utca 2.   Alapítva: 2002   E-mail: info@infoscope.hu